• SECURE ONLINE SHOPPING
  Bezahlung im BlackBoxPublishers.com ist immer sicherer; via PayPal iDEAL oder Credits geben Sie Ihre Daten über unsere sichere SSL-Problem-freie Verfahren.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  Wir liefern Ihre Bestellungen weltweit. Die Frachtkosten werden automatisch, je nach Gewicht der Bestellung kalkuliert (berechnet).
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Kaufen Sie Kredite an Publikationen zu bestellen. Sie sparen bis zu 25 % auf Ihre Einkäufe.

BOOTCAMP Training doe je zo

Von: Kelby Jongen

Preis: € 29.95

BlackBoxPublishers lanceert een nieuwe, praktische boekenreeks! In de loop van 2019 worden meerdere boeken uit deze reeks gelanceerd. Vol trots lanceren wij de eerste editie uit deze reeks: ‘BOOTCAMP Training doe je zo!’ geschreven door Kelby Jongen.

Het ontstaan van bootcamp training

De term bootcamp is al een aantal jaren geleden ontstaan in de Verenigde Staten. Deze term werd voornamelijk gebruikt binnen defensie. De bootcamp trainingen werden in het leger gebruikt om soldaten te rekruteren. De militaire bootcamptraining is nog altijd gebaseerd op conditie en kracht, waar rekruten het beste van zichzelf moeten laten zien. De taal en kleding voor deze training zijn op elkaar afgestemd. De communicatie tussen rekruut en de trainer is kort en krachtig. Er dient precies te worden gedaan wat de trainer zegt. Zo ook het basiscommando: HUA (spreek het uit als HOOYAH). Dit is een respons op Heard Understood  Acknowledged = bevestiging van het begrijpen

Bijvoorbeeld: “On my Go, we gaan nu 10 push-up doen begrepen?”

                     “HOOYAH”

                        “GO”

Inmiddels is bootcamp een fitness training geworden die diverse aspecten uit het leger gebruikt. De training heeft wel een toegankelijker karakter dan de leger bootcamp training.  Daarnaast zijn de elementen van samenwerking en plezier toegevoegd.

Praktijk boek

Het boek ‘BOOTCAMP Training doe je zo’ is een praktische handleiding voor iedereen die wil gaan lesgeven in deze prachtige fitnessactiviteit. Bootcamp als trainingsvorm is al enige tijd een trend in de fitnessbranche. Toch is er nog veel vraag naar informatie over bootcamp. Welke vormen van bootcamp zijn er? Hoe moet een bootcamptraining opgebouwd worden en welke trainingsvormen zijn er allemaal te gebruiken? In dit boek wordt er veel aandacht besteed aan de ‘hoe’ van bootcamp en praktische trainingsvormen. Het is dus vooral een boek wat je kunt gebruiken in de dagelijkse praktijk.

In ‘BOOTCAMP Training doe je zo’ komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Achtergrondinformatie

2. Organisatie bootcamptraining

3. Inhoud bootcamptraining

4. Specifieke trainingsvormen

5. Bootcamp als business

De hoofdstukken 6 en 7 zijn praktisch van aard. In hoofdstuk 6 worden 5 lessen zeer gedetailleerd en volledig beschreven. Hoofdstuk 7 bestaat uit een 8 weken crazy bootcamp challenge met volledige workouts. 

Voor wie?

Dit boek is geschreven voor fitness professionals, studenten sport en bewegen, personal trainers en veel anderen die zich deze trainingsvorm eigen willen maken.

 

BOOTCAMP INSPIRATION DAY

Of schrijf je in voor de Bootcamp Inspiration Day op donderdag 5 september in samenwerking met Sport & People en THE BOOTCAMP CLUB.

Deze dag staat in het teken van nieuwe inspiratie voor jouw bootcamp trainingen en je ontvangt dit bootcamp boek.

Meer informatie en inschrijven, klik hier.

 • Anzahl der Seiten: 124
 • Levertijd: 3 werkdagen
 • Art: Bucher
 • Ähnliche Veröffentlichungen: Fitness Trainingskaarten - Volume 2
 • Sprache: Niederländisch
 • Categorieën: Groep fitness
 • Bindwijze: Hardcover