• SECURE ONLINE SHOPPING
  Bezahlung im BlackBoxPublishers.com ist immer sicherer; via PayPal iDEAL oder Credits geben Sie Ihre Daten über unsere sichere SSL-Problem-freie Verfahren.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  Wir liefern Ihre Bestellungen weltweit. Die Frachtkosten werden automatisch, je nach Gewicht der Bestellung kalkuliert (berechnet).
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Kaufen Sie Kredite an Publikationen zu bestellen. Sie sparen bis zu 25 % auf Ihre Einkäufe.

Digital Fitness Markt & Trend Rapport

Von: Jan Middelkamp Peter Wolfhagen & Ronald Wouters

Preis: € 67.50

Digital Fitness Markt en Trend Rapport

In 2017 is voor het eerst een uitgebreid fitnesssector ecosysteem gepubliceerd door EuropeActive en Deloitte. Dit ecosysteem is enkele keren geüpdatet, maar kreeg in 2020 een nieuw en meer uitgebreid karakter. NL Actief onderzoekt tezamen met BlackBoxResearch stap voor stap de onderdelen van dit ecosysteem. Inmiddels is het fitnesslandschap meer gedetailleerd in beeld gebracht. Zoals recent de boutique fitness markt (2019) en de rol van fitness intermediairs (2020). Verder werd er onderzoek gedaan naar personal training in Nederland (2017) en groepsfitness in Nederland (2018).

Binnen het fitness ecosysteem 2020 speelt digital fitness een prominente rol. Zoals uit het huidige ecosysteem blijkt, wordt met digital onder meer, maar niet uitsluitend, bedoeld: online gyms (zoals Fitchannel), connected home (zoals Peloton), apps (zoals MyFitnessPal), wearables en VR/AR-coaching (virtual en augmented reality). In dit 168 pagina’s tellende full color rapport krijg je een veelheid aan antwoorden op de deelvragen, weergegeven in een vijftal hoofdstukken. De verzamelde informatie in dit boek geeft een beeld van de huidige ontwikkelingen van digital fitness in Nederland, de ervaringen van de consumenten met digital fitness en de verwachtingen voor de toekomst.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1.000 locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Bezoek www.nlactief.nl.

Het rapport is mede tot standgekomen door de support van Fitchannel, HDD GROUP en NL Actief!

 

Peter Wolfhagen is leraar lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschapper en auteur van meerdere publicaties.

Jan Middelkamp is bewegingswetenschapper en gepromoveerd gedragswetenschapper. Hij was COO van meerdere fitnessketens. Bezoek: www.janmiddelkamp.com.

Ronald Wouters is al 14 jaar algemeen directeur van branchevereniging NL Actief (voorheen Fit!vak). Hij behaalde in 2012 de master sport- en beweeginnovatie.

 • Anzahl der Seiten: 168
 • Levertijd: 3 werkdagen
 • Art: Bucher
 • Ähnliche Veröffentlichungen: Fitness Covid-19 Markt & Trend Rapport, Fitness Intermediairs Markt & Trend Rapport
 • Sprache: Niederländisch
 • Categorieën: Studium & forschung
 • Bindwijze: Hardcover