• SECURE ONLINE SHOPPING
    Pay at BlackBoxPublishers.com is always safe; via PayPal, iDEAL or Credits enter your information through our secure SSL-problem-free in procedure.
  • WORLDWIDE SHIPPING
    We ship your orders worldwide. The shipping costs are automatically calculated by the weight of your order.
  • SAVE MONEY BUY CREDITS
    Buy credits to publications to order. You can save up to 25% on your purchases.

Fitness Trainingskaarten - Volume 2

By: BlackBoxPublishers

Price: € 19.95

2 jaar geleden hebben wij de Fitness Trainingskaarten Volume 1 in het leven geroepen. De kaarten zijn ontstaan door de vraag vanuit fitnessprofessionals. Het volgende werd geconstateerd: ‘het onthouden van oefeningen bij circuit training blijkt lastig te zijn voor klanten’. Daarnaast waren fitnessprofessionals opzoek naar een tool met als doel: klanten vaker thuis fitness oefeningen laten doen.

Het doel van de Fitness Trainingskaarten is dan ook tweeledig:

  1. Het gebruiken van de kaarten om klanten vaker thuis, op werk of op vakantie te laten trainen. (Personal Training tool om meer service te verlenen)
  2. De kaarten ter ondersteuning gebruiken bij in- en outdoor trainingen. Door de kaarten neer te leggen bij een training. Of laat klanten de workout bepalen door uit elke spiergroep 1 kaart te kiezen.

Na succesvolle 1e reeks hebben een wij dan ook FitnessTrainingskaarten Volume 2 gemaakt.

Volume 2 bestaat uit meer BodyWeight oefeningen waardoor het gebruik voor de klant of buiten nog makkelijker is.

De kaarten zijn gesorteerd op kleur. De kleuren bepalen de materialen: speedladder, mobilisers, kettlebell, bodyweight en dumbells. Op elke kaart staan er 2 foto’s (begin- en eind positie) en uitleg zodat klant precies weet wat hij/zij moet doen.