My account

Fitnesstrainer A - opleiding niveau 3
Fitnesstrainer A - opleiding niveau 3

Fitnesstrainer A - opleiding niveau 3

NL Actief
€60
Het cursusboek Fitnesstrainer A bevat de theoretische kennis voor de niveau 3 professional. Je gebruikt het voor de opleidingen ‘Fitnesstrainer A’ en ‘Groepslesinstructeur’. Je leert over lichaam, training en voeding, maar ook over het menselijke aspect van het trainerschap en de keerzijde van sport.
add to cart
Meer informatie

Het aloude adagium 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' is momenteel actueler dan ooit. Steeds meer mensen zien niet alleen de noodzaak van beweging in maar willen ook daadwerkelijk gaan sporten of trainen. Liefst onder begeleiding van een deskundige. Niet enkel vanwege de persoonlijke aandacht en begeleiding. Vooral ook omdat mensen zich ervan bewust zijn dat deskundige trainers overbelasting en daaruit voortbloeiende blessures kunnen voorkomen.


De groeiende vraag naar fitnesscentra betekent een grote behoefte aan gediplomeerde fitnesstrainers. Wie de opleiding Fitnesstrainer niveau 3 met succes afsluit, kan zich beroemen op een breed scala aan vaardigheden. Van voedingsleer tot anatomie, van biomechanica tot trainingsleer, van krachttraining tot blessurepreventie. Ook belangrijke zaken als de omgang met klanten, leiding geven en organisatieleer komen uitgebreid aan de orde.


Fitnesstrainer: een veelzijdig en afwisselend beroep waarin vakkennis bijzonder belangrijk is en een onmiskenbaar voordeel voor uw cliënten!