My account

Fitnesstrainer B
Fitnesstrainer B

Fitnesstrainer B

NL Actief
€60
Het cursusboek Fitnesstrainer B bevat de theorie die je nodig hebt om als niveau 4 professional aan de slag te kunnen. Het boek speelt in op de diversiteit van het vak van fitnessinstructeur. Het gaat niet alleen om anatomie, fysiologie en trainingsleer, maar ook over andere competenties die je nodig hebt om succesvol te worden in de fitnessbranche, zoals personal branding.
add to cart
Meer informatie

Binnen de fitnesssector is behoefte aan innovatie om fitnesscentra in lijn met de veranderende marktbehoefte te kunnen omvormen, waarin nieuw sport- en beweegaanbod is ontwikkeld en geïmplementeerd. Binnen deze veranderende markt hebben fitnesscentra de kans zich een nieuwe rol toe te eigenen. Het fitnesscentrum stond tot op heden voornamelijk bekend om zijn faciliteiten, infrastructuur en lessenaanbod. Mede door de toenemende maatschappelijke vraag naar oplossingen die bijdragen aan een gezonde en vitale samenleving en de marktontwikkelingen binnen de fitnessbranche, is steeds meer behoefte aan breed inzetbare sport- en beweegprofessionals.


Het boek Fitnesstrainer B speelt in op de diversiteit van het vak fitnessinstructeur. Het gaat niet alleen om anatomie, fysiologie en trainingsleer. Het gaat ook, en steeds meer, om gastheerschap, om branding, om communicatie. De moderne fitnessprofessional draagt zo bij aan de gezondheidswinst van onze samenleving, maar ook aan de verdere professionalisering en een beter imago van de fitnessbranche.