• SECURE ONLINE SHOPPING
  Pay at BlackBoxPublishers.com is always safe; via PayPal, iDEAL or Credits enter your information through our secure SSL-problem-free in procedure.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  We ship your orders worldwide. The shipping costs are automatically calculated by the weight of your order.
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Buy credits to publications to order. You can save up to 25% on your purchases.

Bouw jouw brand

By: Peter van der Steege

Price: € 29.95

Personal branding

Personal branding is al een tijdje ‘hot’ en dat is niet zo vreemd. We leven in een tijd waarin het meer dan ooit over jezelf gaat en hoe je overkomt op anderen. Dit door de komst van internet en social media kanalen, zoals: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn en Snapchat.

Zet jezelf neer als een sterk merk

Als sport-, health- of fitness- professional ben je vooral klanten aan het trainen, begeleiden en ondersteunen om hun doelen te realiseren. Echter, als professional wil je ook je eigen dromen en doelen bereiken. Of je nu zelfstandig tennisleraar, zwemleraar, personal trainer, golfleraar of sportcoach bent of een trainer in loondienst, in alle gevallen verkoop je eigenlijk jezelf in enige of zelfs in grote mate. Jij bent een essentieel onderdeel van jouw eigen product. En dus is het van belang om jezelf als ‘sterk merk’ neer te zetten. Tijd voor personal branding!

Branding experts

Peter van der Steege (branding expert en eigenaar van Fitbrand, www.fitbrand.nl) heeft in samenwerking met, Jan Middelkamp (Onderzoeker, Auteur) en Kelby Jongen (Personal Trainer/Coach) het boek geschreven. In het boek wordt beschreven hoe sport-professionals zelf ook sterke merken kunnen worden. Aan de hand van een concreet 10-stappenplan ontdek je snel welke aspecten een rol spelen bij de opbouw van je eigen merk. Daarnaast vind je veel tips, voorbeelden uit de praktijk en een aantal concrete opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt.

Voor wie een personal brand zou willen ontwikkelen

Dit boek is vooral bedoeld om je de basiskennis over personal branding bij te brengen. Kennis die bruikbaar is in de praktijk om aan jouw eigen brand te bouwen. Een personal brand ontwikkelt zich stap voor stap: Je ‘merk’ evolueert zich mee met je eigen persoonlijke ontwikkeling. In dit boek vind je onder voorbeelden van hoe anderen hun eigen brand gebouwd hebben. Want een personal brand staat meestal niet vanaf de eerste dag, daar komt vaak bloed, zweet en tranen bij kijken.

Reviews (1)

 • 1/5 stars
 • 2/5 stars
 • 3/5 stars
 • 4/5 stars
 • 5/5 stars

Het geld niet waard.

24 February 2020 | Door: Vincent Huisman

Wat een waardeloos boek, vooral voor deze prijs. Er staat amper info in. Het geeft niet eens echt informatie over branding, maar het is wat oppervlakkig algemene marketing informatie in de trant van "maak een website", maak "foto's". De voorbeelden worden niet toegelicht, je weet niet of de voorbeelden een succes zijn of waardoor. Ik kon er echt helemaal niets mee.