• SECURE ONLINE SHOPPING
  Pay at BlackBoxPublishers.com is always safe; via PayPal, iDEAL or Credits enter your information through our secure SSL-problem-free in procedure.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  We ship your orders worldwide. The shipping costs are automatically calculated by the weight of your order.
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Buy credits to publications to order. You can save up to 25% on your purchases.

The future of health & fitness

By: Herman Rutgers

Price: € 49.50

De toekomst van de gezondheid

(Engelstalig boek)

Overgewicht in Europa

De bevolking van de Europese Unie met meer dan 500 miljoen mensen is meer sedentair* geworden en minder fysiek actief. Zowel jongeren als ouderen bewegen minder. In het dagelijks leven zit men veel: je zit op werk, kinderen zitten op school en krijgen steeds minder gym lessen. Minder mensen wandelen of fietsen maar pakken een scooter of auto.

Uit studies over lichaamsbeweging en sport is gebleken dat 60% van de bevolking weinig of geen lichaamsbeweging krijgt om de gezondheid te bevorderen. In de EU heeft 52% van de volwassen bevolking nu te zwaar en is 17% zwaarlijvig. Jaarlijks overlijden dezelfde hoeveelheid mensen aan overgewicht als aan roken! Het is in deze context van deze enorme uitdaging om mensen meer te laten bewegen en gezonder te eten.

EuropeActive heeft als doel om meer Europeanen actief te krijgen tegen 2025.

 

Wetenschappelijk bewijs rondon negatieve gezondheidsgevolgen

Dit boek is een unieke verzameling van bijdragen van 13 experts over de negatieve gezondheidsgevolgen van weinig tot geen lichaamsbeweging en geeft inzicht in kengetallen. Daarnaast geeft het wetenschappelijk bewijs rond de medische, psychologische en economische voordelen van fysieke activiteit, lichaamsbeweging en fitness voor alle leeftijden. Het boek bevat veel aanbevelingen over hoe Europeanen actiever kunnen worden.

De doelgroep van het boek is breed: exploitanten van gezondheidsclubs, wetenschappers, studenten, fitnessprofessionals, beleidsmakers en nog veel meer

*Met sedentair gedrag worden activiteiten bedoeld waarbij het energieverbruik niet boven het rustmetabolisme (1.0-1.5 MET) uitkomt.

Let op: Dit boek is in de Engelse taal geschreven!

 • Amount of pages: 227
 • Deliverytime: 3 working days
 • Type: Books
 • Related products: Fitness Markt en Trend Rapport 2014 - 2016 - 2018
 • Language: English
 • Binding method: Hardcover