• SECURE ONLINE SHOPPING
  Bezahlung im BlackBoxPublishers.com ist immer sicherer; via PayPal iDEAL oder Credits geben Sie Ihre Daten über unsere sichere SSL-Problem-freie Verfahren.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  Wir liefern Ihre Bestellungen weltweit. Die Frachtkosten werden automatisch, je nach Gewicht der Bestellung kalkuliert (berechnet).
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Kaufen Sie Kredite an Publikationen zu bestellen. Sie sparen bis zu 25 % auf Ihre Einkäufe.

Kettlebell training voor iedereen - EBOOK

Von: TUOMO KILPELÄINEN

Preis: € 24.95

E-BOOK versie van het boek Kettlebell training

Kettlebell training is wereldwijd al decennia lang bekend en populair, onder een grote doelgroep. Er was tot op heden geen Nederlandstalig en praktisch boek voor handen om een brede doelgroep van zowel huidige als potentiële kettlebell sporters te bedienen. Met dit boek komt daar verandering in.

Kettlebell training e-book

Dit boek, afkomstig uit Finland, is gebaseerd op een rijke trainingstraditie en hoogwaardige wetenschappelijke inzichten en verdieping in training in het algemeen (functioneel trainen en veilig/blessure vrij trainen) en kettlebell training in het bijzonder. Op eenvoudige en heldere wijze wordt deze effectieve trainingsmethode stap voor stap uitgelegd en doorgenomen. De juiste techniek is een cruciale factor van training. Dit boek geeft je ideeën voor (nieuwe) oefeningen en geeft tips ter verbetering van techniek.

Cadeau tip

De titel van dit boek maakt direct duidelijk voor wie het boek geschikt is: voor iedereen die zelfstandig of onder begeleiding met kettlebell training wil beginnen. Een leuk boek om als personal trainer aan je klanten cadeau te doen, om bijvoorbeeld te stimuleren dat er ook thuis wordt getraind.


Tuomo Kilpeläinen (auteur van dit boek) is een top trainer uit Finland. Hij begeleidt legio beroemdheden en topsporters en is een fenomeen op het gebied van kettlebell training. 

 • Anzahl der Seiten: 118
 • Art: E-Books
 • Ähnliche Veröffentlichungen:
 • Sprache: Niederländisch
 • Categorieën: Training