• SECURE ONLINE SHOPPING
  Bezahlung im BlackBoxPublishers.com ist immer sicherer; via PayPal iDEAL oder Credits geben Sie Ihre Daten über unsere sichere SSL-Problem-freie Verfahren.
 • WORLDWIDE SHIPPING
  Wir liefern Ihre Bestellungen weltweit. Die Frachtkosten werden automatisch, je nach Gewicht der Bestellung kalkuliert (berechnet).
 • SAVE MONEY BUY CREDITS
  Kaufen Sie Kredite an Publikationen zu bestellen. Sie sparen bis zu 25 % auf Ihre Einkäufe.

Softcover - Bouw jouw Brand

Von: Peter van der Steege

Preis: € 15.00

Tijdelijke korting - Softcover boek

 

Personal branding

Personal branding is al een tijdje ‘hot’ en dat is niet zo vreemd. We leven in een tijd waarin het meer dan ooit over jezelf gaat en hoe je overkomt op anderen. Dit door de komst van internet en social media kanalen, zoals: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, LinkedIn en Snapchat.

Zet jezelf neer als een sterk merk

Als sport-, health- of fitness- professional ben je vooral klanten aan het trainen, begeleiden en ondersteunen om hun doelen te realiseren. Echter, als professional wil je ook je eigen dromen en doelen bereiken. Of je nu zelfstandig tennisleraar, zwemleraar, personal trainer, golfleraar of sportcoach bent of een trainer in loondienst, in alle gevallen verkoop je eigenlijk jezelf in enige of zelfs in grote mate. Jij bent een essentieel onderdeel van jouw eigen product. En dus is het van belang om jezelf als ‘sterk merk’ neer te zetten. Tijd voor personal branding!

 

Branding experts

Peter van der Steege (branding expert en eigenaar van Fitbrand, www.fitbrand.nl) heeft in samenwerking met, Jan Middelkamp (Onderzoeker, Auteur) en Kelby Jongen (Personal Trainer/Coach) het boek geschreven. In het boek wordt beschreven hoe sport-professionals zelf ook sterke merken kunnen worden. Aan de hand van een concreet 10-stappenplan ontdek je snel welke aspecten een rol spelen bij de opbouw van je eigen merk. Daarnaast vind je veel tips, voorbeelden uit de praktijk en een aantal concrete opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Voor wie een personal brand zou willen ontwikkelen

Dit boek is vooral bedoeld om je de basiskennis over personal branding bij te brengen. Kennis die bruikbaar is in de praktijk om aan jouw eigen brand te bouwen. Een personal brand ontwikkelt zich stap voor stap: Je ‘merk’ evolueert zich mee met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit boek presenteert ook voorbeelden van andere professionals. Want een personal brand staat meestal niet vanaf de eerste dag, daar komt vaak bloed, zweet en tranen bij kijken.

 • Anzahl der Seiten: 107
 • Levertijd: 3 werkdagen
 • Art: Bucher
 • Ähnliche Veröffentlichungen: Bouw jouw brand
 • Sprache: Niederländisch
 • Categorieën: Geschäftsführung
 • Bindwijze: Paperback